Storhamar-MS 6-3

(2-0, 3-2, 1-1)

Oppdatert: (24.9.2011)

MS fikk en tøff start på oppgjøret mot Storhamar i OL-amfien, da vertene tok ledelsen allerede etter 42 sekunders spill. Etter dette kom MS gradvis mer med i spillet, men da Storhamar fikk spille 5 mot 3 etter snaue kvarteret var det duket for ny scoring. I sluttminuttene av perioden frisknet MS til og skapte en del, men uten å overliste målvakten.

Også i andre periode fikk MS en vanskelig start, da Storhamar la på til 3-0 etter bare 29 sekunder. Sju minutter senere var det endelig MS sin tur til å få uttelling. Espen Salo kom alene gjennom og reduserte med en klasseavslutning opp i krysset. Midtveis i kampen spilte Storhamar igjen i overtall, og med 4-1 ble kampen mer eller mindre punktert. Fem minutter senere økte vertene igjen til 5-1, før det endelig var MS sin tur til å få nettkjenning i power play. Kory Falite var sistemann på pucken, men virket ellers litt ensom i kveld med rekkekameraten Jason Lawrence fortsatt ute etter hjernerystelsen.

Åtte og et halvt minutt ut i tredje periode økte Storhamar i undertall etter et sleivpass hos MS, før Martin Ytterstad til slutt kunne fastsette resultatet til 3-6. Igjen et pent reduseringsmål, og det var i hvert fall litt mer å glede seg over i kveld enn i tv-kampen mot VIF. MS vant skuddstatistikken knepent i kveldens kamp, men rotet det alt for ofte til for seg bakover på banen. Det må vises bedre takter når MS nå går inn i en meget viktig uke med kamper mot Frisk og Rosenborg. Kampen mot Frisk spilles i Manglerudhallen førstkommende torsdag.