Stavanger Oilers- MS 5-1

(0-0, 2-1, 3-0)

Oppdatert: (09.10.2011)

Stavanger Oilers toppet tabellen og var uten poengtap på hjemmebane før kveldens oppgjør i Siddishallen. MS hang likevel godt med i målprotokollen i to og en halv periode. Første periode endte målløst, selv om Oilers vant skuddene med solide 18-7. I andre periode scoret hjemmelaget to ganger, før MS skapte ny nerve i kampen da Martin Hansen reduserte 2.20 før pause. Marcus Bryhnisveen fikk kreditert sitt første assist for a-laget på denne scoringen.

Først snaue kvarteret ut i tredje periode punkterte Oilers kampen med 3-1. I sluttminuttene røynet det litt på for MS, som måtte tåle ytterligere to baklengs før kampen var omme. Likevel ikke noe resultat å skamme seg over for MS, som har vist moral i de to siste vanskelige kampene. Kenneth Sørli Eriksen fikk bestemannspremien i kveld, og har nå spilt flere gode kamper på rad selv om 90-prosenten røk på tampen i kveld.

MS beholdt syvendeplassen etter at Frisk slo Rosenborg, og Stjernen tapte for Lørenskog i kveld. 14. oktober spiller MS bortekamp mot Lørenskog, som så langt har full pott med Livingston ved roret. En ny vanskelig kamp for MS, men den bør være desto enklere for gutta å motivere seg til.