Lørenskog-MS 4-1

(1-1, 1-0, 2-0)

Oppdatert: (14.10.2011)

Jarl Eriksen var på plass i boksen i kveld, og klar for trenerduellen mot David Livingston. Og MS-gutta var bra med på notene innledningsvis. Det var tydelig at spillerne var tent på oppgaven. Etter snaue tretten minutter spilte Martin Hansen frem Kory Falite som enkelt kunne sette pucken i nesten tomt mål. Kory har spilt 9 kamper for MS denne sesongen, og så langt notert mål eller assist i samtlige. På tampen av perioden var MS litt på hæla, og etter femten og et halvt minutt utlignet Lørenskog til 1-1.

Utover i andre periode begynte Lørenskog sitt dyrekjøpte mannskap å feste grepet, men det måtte en MS-utvisning til før hjemmelaget tok ledelsen. Det skjedde 2.45 ut i perioden, og flere scoringer ble det ikke før den siste pausen. MS skapte ikke all verden offenstivt, men det skulle gå nesten kvarteret av tredje periode før kampen ble punktert. Igjen måtte en MS-spiller i fryseboksen, og vertene benyttet anledningen til å sette 3-1. I sluttsekundene trakk MS ut målvakten, og med 11 sekunder igjen på klokka ble sluttresultatet fastsatt til 4-1.

Totalt sett må Jarl og hans mannskap få godkjent for kampen i kveld. MS forsvarte seg til tider godt, og med litt mer flyt kunne man fått med seg poeng mot et Lørenskoglag som åpenbart underpresterer. Kenneth Eriksen sto en ny god kamp, og gutta var stort sett flinke til å rydde unna i egen sone. Christoffer Hansson var blant spillerne som jobbet som en helt i kveld, han fikk med seg en fortjent bestemannspremie fra kampen.

Allerede i morgen skal gutta ut i en ny tøff kamp, denne gangen mot Lillehammer i Manglerudhallen.