MS-Lillehammer 2-6

(2-1, 0-1, 0-4)

Oppdatert: (15.10.2011)

MS hadde en tøff oppgave foran seg da de gikk løs på sin andre kamp på under et døgn, likevel ble det en meget frisk start på kampen fra hjemmelagets side. Christoffer Heiberg lempet inn 1-0 allerede etter 53 sekunder, og Jason Lawrence fulgte opp med 2-0 etter 4.19. I likhet med Kory Falites scoring i gårsdagens kamp, var dette målet nesten ferdigscoret av pasningslegger Martin Hansen. MS var i flyten, og Lillehammer fant det nødvendig å ty til en tidlig timeout for å justere spillet. Like etter pådro Fredrik Løvdahl seg en ganske hodeløs utvisning som ikke førte til baklengsmål, likevel forsvant noe av den gode rytmen MS hadde i starten av kampen.

Tretten og et halvt minutt ut i første periode var MS uoppmerksomme i overtall, og Lillehammer reduserte til 1-2. Allerede da begynte usikkerheten å bre seg litt i MS-mannskapet, og tre og et halvt minutt ut i andre periode kom utligningen. Med 2-2 etter andre periode burde poeng vært innen rekkevidde, men gutta virket slitne. Kanskje ikke så rart, bare timer etter at forrige kamp var ferdigspilt. Med to kjappe scoringer til gjestene i begynnelsen av tredje periode var løpet nesten kjørt, selv om MS fortsatte å kjempe. Nokså beskrivende for kampen var situasjonen der Jonas Moen først jobbet som en helt i egen sone i et langt bytt, for så å måtte gi tapt for melkesyren da en kontringsmulighet plutselig bød seg.

Mot slutten av kampen var det lite igjen av krefter hos MS, og Lillehammer kunne score ytterligere to mål før kvelden var omme. MS hadde på ingen måte dommerne på sin side i denne kampen, men når man i tillegg slipper inn mål i overtall er det mer å jobbe med frem mot neste kamp. Gutta har nå noen dager kampfri, før det meget viktige oppgjøret mot Stjernen i Fredrikstad på torsdag.