Stjernen-MS 1-4

(1-1, 0-2, 0-1)

Oppdatert: (20.10.2011)

Mye sto på spill for begge lag da MS møtte Stjernen i Fredrikstad i kveld. MS stilte uten backparet Stian Carlsen og Emil Frøshaug, og kunne fort blitt hektet av i forhold til Stjernen med tap i kveldens kamp. Men de grønne fikk en kanonstart på kampen. Allerede etter 50 sekunders spill ble Pål Grotnes overlistet av Fredrik Løvdahl. Stjernen kom sterkere tilbake, men det måtte et power play til før vertene klarte å score det som skulle bli deres eneste mål i kampen.

Midtveis i kampen var MS inne i en litt tung periode, og det var svært viktig for lagmoralen da Joacim Sundelius fikk tråklet seg gjennom Stjernenforsvaret og sendt MS opp i ny ledelse. Få minutter senere måtte Jason Lawrence hjelpes av banen etter en smell, men MS svarte kontant med ny scoring ved Daniel Rokseth bare 14 sekunder ut i overtallsspillet. MS hadde dermed scoret på to strategisk viktige og kritiske tidspunkter av midtperioden.

Åtte minutter ut i tredje periode kunne MS punktert det hele, da laget ble tildelt straffeslag. Joacim Sundelius sendte ivei en puck som etter hvert trillet i mål, men dommeren hadde allerede blåst. Heldigvis mistet ikke MS-gutta motet, og laget var aldri i nærheten av å sprekke som i forrige kamp mot Lillehammer. Stjernen spilte seg til en og annen sjanse, men Kenneth og forsvaret ordnet opp i det som kom. I sluttsekundene tok Stjernen ut Grotnes, og da Kory Falite ble servert pucken rett foran kassa ble kampen endelig avgjort.

Med kveldens trepoenger kryper MS igjen forbi Rosenborg og Stjernen, og opp på en syvendeplass. Dette var en sterk lagseier og viktig for moralen til gutta. Det var også de første tre poengene med Jarl Eriksen ved roret. MS kan ikke hvile lenge på laurbærene, på søndag går turen til Jordal Amfi og et nytt møte med naborivalene i VIF.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS