MS-Frisk 2-5

(0-4, 2-0, 0-1)

Oppdatert: (03.12.2011)

MS hadde en gylden mulighet til å knappe inn forspranget til Stjernen i kveldens kamp mot Frisk, men slik skulle det ikke gå. Kampen var nesten over før den hadde begynt, etter noen mildt sagt katastrofale åpningsminutter. Før fire minutter var spilt hadde MS klart å pådra seg to utvisninger for å spille pucken over vantet i egen sone, og tre pucker havnet i rask rekkefølge bak Daniel Henriksen. Dermed var det duket for et tidlig keeperbytte og en time-out. Det hjalp i det minste i noen minutter, men tre og et halvt minutt før pause spratt pucken over Kenneth Sørli Eriksen, og gjestene gikk til pause med 4-0.

Andre periode ble langt bedre fra MS sin side, selv om det vanskelig kunne blitt verre enn i den første perioden. Hansen, Lawrence og Falite fikk fart på jerna i denne perioden, og reduserte to ganger. Jason var sist på den ene, mens Martin sto for det andre reduseringsmålet. Dermed var et visst håp tent før den siste perioden. Det håpet ble mer eller mindre slukket da Fredrik Rålm økte for gjestene i et nytt power play snaue sju minutter ut i tredje periode. Like etterpå fikk MS muligheten i nærmere to minutter i 5 mot 3, men det virker ikke som gutta har troen på at det nytter nå om dagen. I sluttminuttene hadde Frisk full kontroll, og MS gikk på et nytt forsmedelig nederlag.

Neste kamp spilles i Leangen førstkommende torsdag, mot Rosenborg. Trønderne har vært et av ligaens største formlag den siste tiden, og i den kampen må MS være våkne fra første dropp om det skal bli en slutt på poengtørken.