MS-Sparta 2-4

(1-0, 0-1, 1-3)

Oppdatert: (10.12.2011)

MS kom på isen med fornyet selvtillit til kveldens kamp mot Sparta. I første periode var hjemmelaget godt med på notene mot et blekt Spartalag. 16 minutter ut i perioden kom Kory Falite gjennom 2 mot 1 sammen med Joacim Sundelius, og sistnevnte kunne sette pucken bak en utspilt Spartamålvakt. MS ledet 1-0 til første pause, og den ledelsen var ikke ufortjent.

Utover i andre periode tok sarpingene oppskriftsmessig over mer av spillet. Snaue 5 minutter ut i perioden kom utligningsmålet. Og i periodens sluttminutter fikk MS virkelig kjørt seg, da sarpingene spilte 5 mot 3 i halvannet minutt. Men gutta holdt unna til pause, og Daniel Henriksen spilte en ny kanonkamp mellom stengene. Det som kom av returer ble ryddet unna av medspillerne.

Nær 4 minutter ut i tredje periode tok sarpingene føringen for første gang denne kvelden. MS maktet aldri å komme ajour igjen, selv om de fikk en gylden mulighet i power play midtveis i perioden. Isteden feilet man bakover på banen, og gjestene kunne kontre inn 3-1 i undertall.  I sluttminuttene presset MS igjen på i power play, og etter hvert uten målvakt. Trekket lyktes i første omgang, Joacim Sundelius skapte et nytt lite håp med sin redusering minuttet før kampslutt. Men Sparta slo tilbake, og med 26 sekunder igjen på klokka satt pucken i det tomme målet.

MS gjorde på nytt en hederlig innsats, men det holdt ikke helt inn denne gangen. Laget har likevel hatt et klart spillemessig løft de siste to kampene, og dette er noe de kan ta med seg inn i juleferien. Nå er det spillepause helt frem til romjulen, hvor MS skal ut i tre tøffe kamper mot Oilers, Lørenskog og Lillehammer. Vi ønsker gutta en god blanding av julefri og kampforberedelser, og ønsker vel møtt igjen i Manglerudhallen i romjulen.