MS-Stjernen 4-3 str.

(1-1, 0-1, 2-1, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (04.2.2012)

MS har for tiden en lang skadeliste, og hadde ikke vunnet en hjemmekamp siden 27. oktober. Men i dag fikk hjemmesupporterne endelig noe å glede seg over igjen. Det ble en tett og spennende, og etter hvert amper kamp mellom MS og Stjernen i Manglerudhallen. Christian Thinn sendte MS i ledelsen midtveis i første periode, få sekunder etter at Stjernen hadde fått en scoring underkjent. Thinn ble spilt alene gjennom av Rainmond Hesler, og viste seg igjen som en sikker avslutter.

Stjernen skapte balanse i regnskapet et par minutter senere, og seks minutter ut i andre periode var gjestene i føringen. Men MS hadde mer å gi, og åtte minutter ut i tredje periode fikk Ludwig Gullberg stå alene foran Stjernens målvakt og utligne til 2-2. Etter dette ble stemningen dårlig mellom lagene, og vi fikk se tilløp til stygt spill. Flere spillere ble sendt i dusjen, spesielt situasjonen der Stian Carlsen med overlegg ble klubbet til rett i ansiktet var stygg. MS tok sin hevn på den beste måten, da Martin Hansen i det påfølgende overtallsspillet sendte hjemmelaget i ledelsen igjen.

Denne ledelsen holdt nesten helt inn, men med 41 sekunder igjen på klokka spratt pucken bak Steffen Søberg og kampen gikk til forlengning. Det hele måtte avgjøres på straffeslag, og Martin Hansen viste seg igjen som en av seriens beste straffeskyttere. Da ingen av Stjernens tre utvalgte maktet å overliste Søberg, kunne MS endelig ta bølgen foran sine egne hjemme i Manglerudhallen igjen.

Nå venter en ti dagers spillepause før VIF kommer på besøk 14. februar. Noen dagers kampfri gjør godt med tanke på alle skadene i laget, og for MS var det en fin oppmuntring å få med seg to poeng i den siste kampen før pausen.