Storhamar-MS 1-2

(0-1, 1-0, 0-1)

Oppdatert: (16.2.2012)

MS fulgte opp den friske avslutningen mot VIF sist med en imponerende borteseier mot Storhamar i kveld. Med sju spillere fortsatt på sykdoms- og skadelista var det få som forventet poeng, men MS var med på notene fra start. Tidlig i første periode spilte MS to minutter 3 mot 5 uten baklengsmål. To minutter før første pause slo gutta til på en kontring, Raimond Hesler kom alene gjennom og sørget for 1-0 til de grønne. Dette var hans første scoring i MS-trøya. I andre periode scoret Storhamar det eneste målet, og kampen var helt åpen før tredje og siste periode.

Ni minutter ut i den tredje perioden kom MS gjennom på en ny kontring 2 mot 1. Oscar Essen fikk en pasning fra Robin Johansson og satte pucken inn via Hestmann. MS var dermed i føring for andre gang i kampen. Også for Essen var det første nettkjenning i MS-drakt. I sluttminuttene spilte Storhamar overtall 5 mot 3 og 5 mot 4, men MS holdt unna. Steffen Søberg sto en meget god kamp mellom stengene. MS viste stor lagmoral i denne kampen, og fikk med seg tre poeng hjem til Manglerud.

Førstkommende lørdag kommer Frisk på besøk til Manglerudhallen. Etter kveldens runde må Askerlaget vinne alle sine resterende kamper om de skal ha en teoretisk mulighet til å ta igjen MS på tabellen.