MS-Frisk 2-4

(1-2, 0-0, 1-2)

Oppdatert: (18.2.2012)

MS kom fort ned på jorden igjen etter torsdagens borteseier mot Storhamar. Laget åpnet riktignok friskt mot Askergutta. Drøye ni minutter ut i første periode satte Daniel Rokseth inn ledermålet, etter en flott pasning fra Oscar Essen. Men mot slutten av perioden stokket det seg for MS. Mats Knutsen måtte ta kvelden etter å noe uheldig ha skadet en Friskspiller i en takling. Gjestene fikk spille 5 minutter i overtall, og scoret to ganger før første periode var omme. Ved den ene scoringen mente Steffen Søberg han ble hindret, uten å få medhold fra dommerkvartetten. Frisk på sin side jublet for en tredje scoring i sluttsekundene, men dommerne vinket spillet videre.

Midtperioden ble målløs, tross flere gode muligheter fra begge lagene. MS hadde blant annet to skudd i tverrligger. Frisk fikk muligheten på et straffeslag, men Steffen Søberg reddet. MS kom stadig mer på offensiven utover i tredje periode, men uten uttelling. Isteden ble det gjestene som alt for enkelt fikk sette inn 3-1 etter drøyt halvspilt periode. I sluttminuttene fikk MS for andre gang i kampen spille en lengre periode i 5 mot 3. Omsider lyktes det å få pucken i mål, Raimond Hesler styrte inn en puck fra Martin Hansen. Da hadde den fjerde Friskspilleren akkurat rukket å komme på, og i sluttminuttet satte gjestene 4-2 i tomt mål.

Selv om dette ikke var et resultat man ønsket seg kort tid før kvaliken, var det også lysglimt å spore i denne kampen. Det er oppløftende å se hvordan gittergutta Magnus Fischer og Christer Simonsen spiller seg bedre for hver kamp. Simonsen jobbet igjen som en helt på backplass, og var nær ved å score på et frekt soloraid i andre periode. Fischer var en hårsbredd fra å utligne til 3-3, sekunder før Frisk punkterte i tom kasse. Det viser hvor små marginene kan være i hockey, selv om gjestene vant skuddstatistikken klart i kveld.

Neste kamp spilles torsdag 23. februar mot Rosenborg i Leangen.