MS-Sparta 2-3

(0-1, 2-0, 0-2)

Oppdatert: (25.2.2012)

MS hadde lite annet enn æren å spille for i kveldens kamp, men det utviklet seg likevel til en spennende forestilling der gutta kjempet om poeng til siste slutt. Gjestene dominerte oppskriftsmessig i første periode, og fikk fire ganger muligheten i power play. Kun ved ett av forsøkene maktet de å overliste en opplagt Steffen Søberg. Utover i andre periode ble Spartadominansen enda større, men Søberg sto til tider som en levende vegg. Og midt i en god Spartaperiode kom et godt MS-bytt, det var nok til at Martin Ytterstad kunne lempe inn utligningsmålet litt over halveis i kampen. Etter dette fikk MS blod på tann. Fem minutter senere spilte Ytterstad frem Robin Johansson, som fra skrått hold klinket inn ledermålet. Ut fra spill og sjanser i de to første periodene en flatterende MS-ledelse, men innsatsen var det ingenting å si på.

Noen minutter ut i tredje periode fikk MS en gylden mulighet til å punktere i spill 5 mot 3. Laget spilte seg til store målsjanser, men var dessverre ikke like effektive som i midtperioden. Isteden ble det Sparta som utnyttet spill 5 mot 4 like etterpå, og det var balanse i regnskapet igjen. På dette tidspunktet var det faktisk det første ordentlige skuddet sarpingene kom til i tredje periode. Da var nærmere ni minutter spilt av perioden. Tre minutter senere var gjestene i føring igjen, og den ledelsen beholdt de kampen ut. I sluttminuttet tok MS ut målvakten, uten å komme til store muligheter. Det gjorde derimot Sparta, som flere ganger hadde fri bane til å sette pucken i tomt bur. Men de bommet hver gang, på mer eller mindre spektakulært vis. Dermed endte kampen med en knepen 3-2-seier til Sparta.

Med fortsatt lang skadeliste og lite å spille for, leverte MS en godkjent prestasjon i dag. Steffen Søberg holdt laget inne i kampen lenge, og de øvrige spillerne kviknet voldsomt til etter hvert som de øynet muligheten for poeng. Det holdt ikke helt inn i dag, men først med tre sekunder igjen på tavla våget Spartaspillerne å heve slitne armer i været.

MS har nå en siste mulighet igjen til å ta poeng i årets GET-liga. Den siste kampen spilles borte mot serievinner Stavanger Oilers førstkommende torsdag.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS