MS-Frisk 0-1

(0-0, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (24.3.2012)

Det ble som ventet en jevn og høydramatisk forestilling mellom MS og Frisk i kveld, der begge lagene kjempet for sin eksistens i toppligaen. Kampen startet med høy intensitet og voldsom innsats fra begge sider. Første periode endte målløst, selv om begge lag hadde flere målsjanser. Også i den andre perioden endte det målløst, men her havnet MS litt mer bakpå. Det virket som om gutta begynte å tenke defensivt litt for tidlig i kampen. At man ville klare seg med 0-0 lå kanskje i bakhodet. MS forsvarte seg dog godt, og Frisk kom til relativt få skudd på mål i denne perioden.

En uheldig utvisning for å forsinke spillet to minutter ut i tredje periode, skulle til slutt bli avgjørende. MS måtte sone, og Askergutta kunne juble for ledelse etter tre og et halvt minutt. Dermed var det MS som måtte fremover på isen. Gutta virket tidvis litt resignert, som om de forsto hvilken vei det bar. Likevel kjempet de videre til den bitre slutten, og hadde flere eventyrlige målsjanser som ville snudd alt på hodet. Men tiden rant ut, og MS må igjen forberede seg på 1. divisjon etter å ha røket med minst mulig margin i denne kampen. Vi takker gutta for å ha gitt alt med mange odds mot seg denne sesongen.

Neste sesong blir det altså spill i 1. divisjon. Nøyaktig hvordan den serien vil se ut må vi komme tilbake til, men det som er klart er at eliteklubbenes andrelag forsvinner. Sannsynligvis vil det bety en mer seriøs liga, hvor alle kamper får betydning. Og dermed også et bedre alternativ for mange unge spillere. Alle i MS må nå brette opp ermene og se fremover mot neste sesong. Vi takker alle som har gjort en innsats på og utenfor isen, og oppfordrer til å følge våre yngre lag videre i sesongavslutningen med blant annet forbundscuper i hallen for U14 og U15.

Helt til slutt vil vi også få gratulere Frisk og alle deres talenter med fornyet kontrakt i Get-ligaen.