MS-Rosenborg 4-8

(3-1, 0-4, 1-3)

Oppdatert: (12.8.2012)

MS stilte med et svært ungt lag i sesongens første treningskamp, og Rosenborg tok tidlig en oppskriftsmessig ledelse. Men MS slo raskt tilbake, de mange unge spillerne var tydelig giret på å vise seg frem og kjempe om en plass på a-laget. André Sørvik snudde kampen med to scoringer, før Magnus Eriksen sørget for at MS kunne gå til første pause med en fortjent tomålsledelse.

Men utover i andre periode tok trønderne etter hvert over mer av spillet, selv om MS også hadde sine gode muligheter. Først i spill 5 mot 3 lyktes det gjestene å få kontakt igjen. Og det måtte en "gammel" Manglerudgutt til for å skape balanse i regnskapet, Sondre Olden spiller for tiden i Rosenborgdrakta og satte utligningen til 3-3 mot tidligere lagkamerater. MS kom stadig mer på etterskudd i denne perioden, og da Inge Stokvik kontret inn 3-4 hadde han sendt gjestene i føringen for godt. Få sekunder senere var Rosenborg foran med to mål.

Det unge MS-laget var tydelig slitne utover i tredje periode, og gjestene økte ytterligere tre ganger før de var fornøyd. Men MS skal ha ros for sin offensive satsing. Sammenlignet med tidligere MS-utgaver var det mindre lemping av puck, og flere vellykkede forsøk på å spille seg gjennom midtsonen til store målsjanser. I sluttminuttene kom Markus Mossin gjennom på en kontring, og fastsatte sluttresultatet til 4-8.

Kveldens kamp var som treningskamper flest preget av en del tut og kjør, men også av høyt tempo og stor innsats. Unggutta viste seg fra en offensiv side som var morsom å se på for publikum, tross litt for mange baklengsmål. Pucken smalt flere ganger i stolpen, og vi kunne fort ha fått flere enn de fire målene fra hjemmelaget. Flere av juniorene leverte en god søknad om fast plass i a-lagstroppen.