MS-Kongsvinger 1-2

(0-0, 0-1, 1-1)

Oppdatert: (14.9.2012)

Kveldens treningskamp mellom MS og Kongsvinger ble en jevn og målfattig affære, der gjestene til slutt trakk det lengste strået. Første periode endte målløst. MS hadde pucken mye, uten å skape det helt store. Gjestenes målvakt viste seg etter hvert å bli svært vanskelig å overliste i denne kampen. Også MS holdt lenge tett bakover, men 7 sekunder før andre periode var slutt kom Kongsvinger foran i målprotokollen etter et skudd fra blå.

I tredje periode jaget MS en utligning, og det ble til slutt Lasse Fjeldstad som lyktes med å få en puck over målstreken. Den spratt lynkjapt ut igjen, men dommeren sto godt plassert og godkjente scoringen. MS hadde flere muligheter til å avgjøre kampen, men det ble til slutt gjestene som kunne sette den avgjørende pucken. To og et halvt minutt før slutt slet MS med å rydde opp rundt egen målvakt, og Kongsvinger satte inn 2-1. MS tok ut målvakten i sluttminuttet, men Kongsvinger var nærmest en ny scoring da de sendte en puck fra langt hold i stolpen.

MS har i øyeblikket et relativt jevnt mannskap uten de store stjernene. Det skorter ikke på innsatsen, men i kveldens kamp savnet man en goalgetter. Forhåpentligvis løsner det offensivt igjen neste lørdag, da serien starter med hjemmekamp mot Viking i Manglerudhallen.