Furuset-MS 1-7

(1-4, 0-1, 0-2)

Oppdatert: (29.9.2012)

MS brukte litt tid på å komme igang i ettermiddagens kamp mot Furuset i Forum. Fredrik Løvdahl satte inn 1-0 til hjemmelaget på en retur etter seks minutters spill, og MS brukte enda noen minutter på å våkne ordentlig av dvalen. Etter snaut halvspilt periode satte Stian Carlsen inn utligningsmålet etter klabb og babb foran Furusetmålvakten, og etter dette snudde kampen. MS skrudde opp tempoet flere hakk. Fint samspill mellom Ludwig Gullberg og Christoffer Hansson ga MS-ledelse etter 12 minutter. Like etterpå kom Lasse Fjeldstad gjennom på et lite raid og økte ledelsen. Og kun fire sekunder før pause satte Martin Hansen inn 4-1 fra nesten død vinkel.

MS dominerte stort også i andre periode, men var ikke like effektive som i den første. Det ble med en scoring, kreditert Jonas Moen i denne perioden. MS hadde også en puck til inne, men dommeren godkjente ikke målet. Tredje periode var lenge ganske søvndyssende. Bortsett fra at MS klarte seg uten baklengsmål i nærmere to minutters spill 3 mot 5, var det ikke mye å rope hurra for før i sluttminuttene. Da våknet MS til liv igjen og scoret ytterligere to ganger ved henholdsvis Jonas Moen og Preben Eide. Alt i alt en noe variabel forestilling, med gode perioder og dødperioder. MS hadde likevel god kontroll på kampen med unntak av helt i åpningsminuttene. MS slapp igjen til få skudd på mål, og Kenneth Helgesson holdt seg våken og var på alerten de gangene Furuset var frempå.

Neste lørdag reiser MS til Grünerhallen, der hjemmelaget vil forsøke å revansjere to tap i treningskampene.