Grüner-MS 4-6

(1-3, 1-2, 2-1)

Oppdatert: (06.10.2012)

Etter to relativt enkle seire så langt i serien, fikk MS hardere motstand i dagens bortekamp mot Grüner. Men denne gangen var MS på alerten fra start, og allerede etter drøye tre minutters spill satte Martin Hansen inn 1-0 i power play. Fire minutter senere svarte Grüner på en kontring, og MS brukte noen minutter på å komme i føringen på nytt. Etter snaue fjorten minutters spill klinket Ludwig Gullberg inn 2-1 med et meget velplassert skudd helt oppe under tverrliggeren. Og halvannet minutt før periodeslutt sørget Preben Eide for at MS kunne gå til første pause med tomålsledelse.

MS kjørte ut i et stort tempo også i andre periode, og da Torger Kjersem klinket inn 4-1 etter seks minutters spill så det ut til å gå mot en ny komfortabel seier. Grüner nektet imidlertid å gi seg, og tre minutter senere reduserte de på nytt med en ny kontring. Deretter fulgte noen litt nervøse og oppkavede minutter, før MS igjen fikk roet nervene da André Sørvik satte inn 5-2 tre minutter før siste pause. Midtveis i tredje periode scoret Grüner enda et kontringsmål, denne gangen i undertall. Heldigvis brukte MS bare noen sekunder på å svare, talentet Mats Henriksen var sistemann på pucken.

Fire minutter før full tid reduserte Grüner enda en gang, etter å ha spilt 5 mot 3. MS fikk fjerdemann utpå idet scoringen kom, og kontrollerte seieren relativt greit inn derfra. MS produserte mye i kveld, og innsatsen var god gjennom hele kampen. Man slipper til noen litt for enkle kontringsmål, spesielt kom vertenes tremålsscorer Vojtech Zounek for lett gjennom. MS holdt likevel Grüner på en armlengdes avstand i størsteparten av denne kampen.

Førstkommende onsdag kommer Ringerike på besøk til Manglerudhallen. Et nytt bekjentskap for MS i a-lagssammenheng, og som har stått frem som et av topplagene så langt i seriespillet. Ringerike sto uten poengtap før dagens runde, og i ettermiddag holdt de Comet til forlengning. Onsdagens kamp vil kanskje gi den første ordentlige pekepinn på hvor MS ligger an i forhold til kampen om kvalikplassene denne sesongen.