MS-Ringerike 3-1

(0-0, 2-0, 1-1)

Oppdatert: (10.10.2012)

Etter en enkel seier i serieåpningen har MS fått bryne seg på gradvis bedre motstand i 1. divisjon, og i kveld sto Ringerike Panthers for tur. Første periode var preget av noe avventende spill, det kunne nesten se ut som om lagene ville bruke en periode på å gjøre seg kjent. Perioden endte målløst, selv om begge lag hadde scoringsmuligheter. 

Andre periode ble langt mer oppløftende for MS sin del. Gutta kjørte opp tempoet, og Ringerike slet med å holde følge. Sju minutter ut i perioden satte Lasse Fjeldstad inn ledermålet etter glimrende forarbeid av Markus Mossin. MS fortsatte å pepre gjestenes dyktige målvakt, men først ytterligere sju minutter senere fikk de ny uttelling. Kjetil Martinsen var dagens debutant i MS-trøya, og kom på scoringslisten i sin første første kamp i gult og grønt.

Halvannet minutt ut i tredje periode var Per Kristian Person siste grønne mann på pucken, men han fikk svært god hjelp av en Ringerikespiller til å ekspedere pucken over mållinjen. Muligens trodde man nå at kampen var avgjort, men da gjestene fikk et noe heldig treff tre minutter senere, fikk vi en litt mer spennende avslutning enn ønskelig. Ringerike satset friskt, og tok blant annet ut målvakten i power play med nesten kvarteret igjen å spille. Men MS holdt unna, og sikret seg tre nye viktige poeng.

MS har nå vunnet fire strake, og er dermed det eneste laget som står uten poengtap. Kveldens kamp ble den første virkelige testen på hvordan nivået er blant de antatt beste lagene, og MS må sies å ha bestått prøven. Dette til tross for at man ikke helt klarte å følge opp en tildels meget bra andreperiode med en like bra avslutning på kampen. 

Neste kamp spilles førstkommende lørdag mot Jutul i Bærum Ishall.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS