Jutul-MS 2-3

(0-1, 0-1, 2-1)

Oppdatert: (13.10.2012)

Jutul er blant lagene MS absolutt bør klare å slå om man skal ha ambisjoner om å henge med i toppen. Men Jutul viste seg som en hard nøtt å knekke da de tok poeng mot Comet i forrige runde, og MS fikk også slite for poengene. MS dominerte den første perioden stort, men det ble med en tidlig scoring på en retur, signert Lasse Fjeldstad. 

Jutul stilte med kvinnelandslagsmålvakt Christine Smestad mellom stengene, og hun var fullt på høyde med både med- og motspillere, og vel så det. MS pøste på med skudd fra alle vinkler, men litt for ofte rett i magen på Smestad. Først etter nærmere halvspist kamp var MS ferdige med å leke gentlemen for en stakket stund, Martin Hansen fyrte av et velplassert skudd fra skrått hold og endelig satt pucken i nettmaskene. 

Det så lenge ut til at MS skulle dra seieren relativt greit i land på en ikke alt for god dag, men i begynnelsen av tredje periode ble det klart at det kunne komme til å spøke for poengene også. Snaut fire minutter ut i perioden var Kenneth Helgesson ute på en litt forsinket blåbærtur, og kom seg ikke tilbake i målet før pucken lå i maskene. Og bare sekunder spratt en ny puck inn etter å ha skiftet retning på uheldigste vis.

Kampen var på nytt helt åpen, Jutul hadde fått blod på tann og jobbet knallhardt for hver puck. Men det gjorde også MS, og med 8.40 igjen på klokka kom den avgjørende scoringen. Kjetil Martinsen var iskald foran kassa og satte den befriende tredje pucken forbi Christine Smestad. Det vil være en overdrivelse å si at MS kontrollerte kampen derfra og ut. Først med halvannet sekund igjen på klokka kunne Green Army stemme i med Seieren er vår. 

Førstkommende onsdag er det duket for en ny nøkkelkamp i Manglerudhallen. Da kommer Kongsvinger på besøk, et lag som vant knepent mot MS i treningskampen før seriestart. MS må heve seg flere hakk fra kveldens batalje om de skal opprettholde sin status uten poengtap etter den kampen. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS