MS-Kongsvinger 4-2

(2-2, 1-0, 1-0)

Oppdatert: (17.10.2012)

MS-gutta var klar over at de måtte heve seg betydelig fra forrige kamp om det skulle bli poeng mot Kongsvinger i kveld. Laget fikk likevel en lite oppløftende start på kampen. Allerede etter fem minutters spill var gjestene i føringen med 2-0. Men MS jobbet seg sakte, men sikkert inn igjen i kampen, og etter drøye tretten minutter satte Lasse Fjeldstad inn reduseringsmålet godt assistert av Preben Eide og Martin Hansen. Fire minutter senere var den samme trioen på farten, denne gang var Preben Eide sistemann på pucken da MS utlignet til 2-2 i power play.

I andre periode bølget spillet frem og tilbake, med målsjanser til begge lag. Men det ble MS som fikk neste nettkjenning, med to og et halvt minutt igjen av perioden. Ludwig Gullberg klinket til med et knallhardt og velplassert skudd som Kongsvingers dyktige målvakt var sjanseløs på. I tredje periode beholdt MS føringen, og gjestene kom til bare to skudd. Likevel var spenningen tilstede helt til kampens siste sekunder. Kongsvinger tok ut målvakten, og Jonas Moen fikk etter hvert tak i pucken. Han ville tilsynelatende bare klarere ut via vantet, men pucken fikk både god fart og riktig retning. Med fire sekunder igjen på klokka seilte pucken inn i det tomme målet etter noe som kunne minne om biljardscenen fra Hockeyfeber.

MS tok med seg tre nye viktige poeng, de har dermed fortsatt full pott og passerte Kongsvinger på tabellen selv med fire kamper mindre spilt. Kommende helg blir spesiell både for spillere og supportere i MS. Da spiller klubben sine to første kamper på nordnorsk is. En stor kontingent supportere fra Green Army følger også laget i de to historiske kampene i Narvik.