Tap og seier mot Narvik

(Narvik-MS 3-1 og 3-11)

Oppdatert: (22.10.2012)

Endelig var det duket for Manglerud Stars to første kamper nord for polarsirkelen. Narvik Hockey har i løpet av kort tid skapt hockeyfeber i hjembyen, og spiller med stor entusiasme i Nordkraft Arena. Den entusiasmen fikk MS merke på kroppen i den første kampen. Hjemmelaget spilte enkelt i forsvar, hadde en briljant målvakt og var dødelig effektive på kontringer. Den oppskriften holdt til tre poeng lørdag. Jonny Fjeldstad scoret MS sitt første mål på nordnorsk is, ellers var det lite å glede seg over i lørdagens kamp. Narvik feiret som om kongepokalen allerede var ankommet Nordland, og bragden ble omtalt i lokale medier som Davids seier over Goliat. En noe uvant posisjon for MS, og kanskje var favorittstempelet vanskelig å takle. Det ble mange soloprestasjoner, og igjen skyter man en målvakt god.

I den andre kampen ble historien en annen. Også her tok det tid å få den første nettkjenningen, men etter snaue kvarteret smatt pucken inn og MS var i ledelsen for første gang denne helgen. I første halvdel av andre periode tok MS kontroll, endelig begynte man å spille som et lag. Det ga resultater, da perioden var omme ledet gjestene med komfortable 5-1. Hjemmelaget var effektive også i denne kampen, og var oppe på 3-6 et stykke ut i tredje periode. Narvik spilte nesten optimalt ut fra sine forutsetninger så lenge kreftene varte, og det gjorde de  i nærmere halvannen kamp. Men så tok omsider kreftene slutt, og MS var ikke fornøyd før de hadde scoret 11 ganger. Dermed tok man en solid revansje etter lørdagens forsmedelige nederlag. Målscorere søndag var André Sørvik 3, Jonas Moen 2, Preben Eide, Kjetil Martinsen, Jonny Fjeldstad, Lasse Fjeldstad, Martin Hansen og Christoffer Heiberg.

Vi vil avslutningsvis få rette en stor takk til Narvik Hockey, for den gjestfrihet både spillere, lagledelse og supportere ble mottatt med denne helgen. Med den hockeyfeberen som herjer i Narvik om dagen, blir vi ikke overrasket om laget etablerer seg blant de store i løpet av få år.

Førstkommende onsdag spiller MS en ny bortekamp, da i mer overkommelig avstand for de fleste, nemlig i Lørenhallen.