H/L-MS 3-4 str.

(0-1, 2-2, 1-0, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (24.10.2012)

Kveldens kamp i Lørenhallen startet godt for MS, som fikk uttelling i spill 5 mot 3 allerede etter to og et halvt minutt. Preben Eide var sistemann på pucken. MS fortsatte å dominere, men kom ikke til flere scoringer i første periode. Tidlig i andre periode var det tid for nettkjenning igjen, denne gangen ved Torger Kjersem. Hjemmelaget svarte med redusering etter drøye sju minutters spill, men MS kom igjen foran med to mål litt over halveis i kampen. Målscorer denne gangen var Jonas Moen.

MS burde ha kontrollert dette greit inn, men bare 40 sekunder før siste pause kontret vertene inn 2-3 i undertall. Det var dermed duket for en spennende avslutning på kampen. Midtveis i tredje periode pådro MS seg en utvisning av det billige slaget, og da en MS-spiller bommet på pucken foran egen kasse satt utligningsmålet bak Helgesson. MS presset på for en avgjørende scoring, men fikk ikke uttelling verken i ordinær tid eller spilleforlengelsen. Det nærmeste man kom var et skudd i tverrliggeren i sluttminuttet. Dermed var det klart for sesongens første straffekonkurranse for de gulgrønne.

MS startet som vanlig med Martin Hansen, og han viste seg igjen som et sikkert kort på straffer. MS mislyktes på sine to siste straffeslag, men Hasle klarte ikke å overliste Helgesson på noen av sine tre forsøk. Dermed ble to av poengene med tilbake til Manglerud.

Førstkommende lørdag kommer ubeseirede Comet på besøk til Manglerudhallen. Her trenger MS en ny seier om de ikke skal bli hengende for langt etter teten. Vi oppfordrer alle supportere til å ta turen til det som kanskje er den viktigste kampen for MS så langt i sesongen.