MS-Skien 8-0

(5-0, 1-0, 2-0)

Oppdatert: (31.10.2012)

MS slo tilbake etter et knepent tap mot Comet i forrige runde, og vant i kveld med solide sifre over Skien Lynx. Gaupene fra Telemark var ingen målestokk for MS i denne kampen.  Allerede før to minutter var spilt kom MS foran i målprotokollen, og der holdt de seg resten av kvelden. André Sørvik var første målscorer for MS, og pasningslegger da MS la på til 2-0 ved Preben Eide. Før perioden var omme hadde MS økt til 5-0, etter scoringer av Martin Hansen, Herman Sagfossen (hans første mål i a-lagstrøya) og Lasse Fjeldstad. Skien foretok da et keeperbytte, og lyktes delvis med å stenge igjen kranen.

I midtperioden kom MS kun til en scoring, da i spill 5 mot 3 ved Christer Simonsen. I tredje periode scoret Lasse Fjeldstad og Jonas Moen hver sin gang, slik at MS til slutt vant med komfortable 8-0. MS klarte ikke helt å holde intensiteten oppe etter den første perioden, men det tok seg litt opp igjen på slutten. Totalt sett ingen stor kamp, men likevel flere høydepunkter i form av velkomponerte scoringer. Joachim Svendsen fikk fornyet tillit mellom stengene, og spilte en ny god kamp uten de helt store prøvelsene.

Brett Stewarts disipler var ingen match i kveld, men det er likevel ingen grunn til undervurdering når lagene møtes igjen i Skien allerede på lørdag. Historien fra Narvik viser hvor forskjellig to kamper mot samme motstander kan arte seg om man ikke er på alerten fra start.