MS-Rosenborg 19-0

(4-0, 9-0, 6-0)

Oppdatert: (17.11.2012)

Manglerud Stars kamp mot Rosenborg i kveld ble et målkalas av de helt sjeldne. Martin Hansen åpnet scoringsballet etter snaue fire minutters spill, og målfesten var i gang. Etter første periode hadde MS scoret fire ganger, men i midtperioden skulle det virkelig ta av. Her rakk man knapt å notere forrige målscorer på blokka, før nestemann hadde lagt pucken i nettmaskene. Rosenborgs to målvakter fortvilet etter tur, og måtte se den ene pucken etter den andre bak seg. Ni MS-scoringer på en periode er ikke hverdagskost.

Og i tredje periode kom det ytterligere seks. Det eneste spenningsmomentet var til slutt om MS skulle klare å runde sneset. Det kunne fort ha lyktes, men Rosenborg ble spart for den ydmykelsen. Det er som man forstår ingen overdrivelse å si at MS var suverene i kveld. Kanskje ikke fullt så suverene som sifrene tilsier, men ingen av gjestenes skiftarbeidende målvakter hadde kvelden. I motsatt ende av isen kunne Joachim Svendsen koste på seg noen lette joggeturer og litt småprat med publikum. MS ville vunnet lett selv om han hadde latt de fem skuddene han fikk på seg passere. At publikumsfavoritten Eirik Edstrøm fikk sette det nittende og siste målet for kvelden, var også som det skulle være.

Dette ble kvelden da protokollførerne hadde en slitsommere jobb enn spillerne på isen. Sjelden har kuleramma gått så varm i Manglerudhallen som i kveld. Opptellingen viser så langt at Kjetil Martinsen ble beste poengplukker med ni poeng, fulgt av Preben Eide med sju. Juniorbacken Christer Simonsen noterte seg for fem poeng. Det kan virke gledesdrepende å skulle mane til nøktern tenkning etter en slik kamp, men innen onsdag må spillerne få skøytene ned på isen igjen. Da kommer Furuset på besøk til Manglerudhallen. 

Hele scoringslisten fra kveldens kamp

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS