MS-Furuset 7-0

(1-0, 2-0, 4-0)

Oppdatert: (21.11.2012)

MS hadde noe å leve opp til etter 19-0-seieren over Rosenborg i forrige runde. Fullt så målrikt skulle det ikke bli i kveld, men MS sikret en ny komfortabel seier mot naborivalen Furuset. Ulvene spilte fysisk tøffere enn Rosenborg og hadde en langt bedre målvakt, som lenge holdt sifrene i kampen nede. MS brukte snaut et kvarter på å få den første pucken over mållinjen, Christer Simonsen var målscorer i power play etter et skudd fra blå.

To minutter ut i andre periode doblet Kjetil Martinsen ledelsen med en elegant styring, og fire minutter senere var Eirik Edstrøm sistemann på pucken da MS økte til 3-0. Så fulgte nesten en periodes måltørke, før Per Kristian Person kunne sette 4-0 etter et nytt pent angrep. Jonny Fjeldstad satte 5-0 assistert av bursdagsbarnet Jonas Moen. Og i sluttminuttene raknet det litt for Furuset, som det også gjorde i den første kampen mellom lagene tidligere i høst. Christer Simonsen banket inn et nytt velplassert skudd fra blålinjen, før Kjetil Martinsen fastsatte sluttresultatet til 7-0 i et nytt power play.

MS briljerte ikke i samme grad som mot Rosenborg, men viste igjen frem glimtvis godt spill og flere fine scoringer. Man slipper igjen til svært få skudd på mål, de ni som kom ble alle stoppet av Helgesson. MS holdt dermed nullen for tredje gang på rad. Om en uke kommer Grüner på besøk til Manglerudhallen, det blir sannsynligvis en langt tøffere batalje for de gulgrønne. Her trenger MS en ny seier før den viktige dobbeltkampen borte mot Bergen neste helg.