Seier og tap i Bergen

Bergen-MS 0-2 og 6-4.

Oppdatert: (03.12.2012)

MS kunne tatt igjen Bergen med to seire i helgens kamper, men måtte nøye seg med en seier og ett tap og dermed status quo. Den første kampen ble en målfattig affære, tross nok av målsjanser til begge lagene. MS scoret sitt første mål for kvelden ved Per Kristian Person i sluttminuttet av første periode, og det så lenge ut til å bli kampens eneste. Først med under fem minutter igjen kunne MS punktere kampen. MS tok ut keeper under en avventende utvisning, og Martin Hansen satte den befriende 2-0-scoringen i spill 6 mot 4. Helgesson sto meget godt mellom stengene, og sørget for at MS holdt nullen i femte kamp på rad.

Kamp nummer to ble ikke like oppløftende for MS. Bergen tok en tidlig ledelse i power play, etter at pucken spratt via en MS-spiller og forbi Helgesson. MS kom tilbake og utlignet til 1-1 etter en god soloprestasjon av Mats Henriksen, men i andre periode gikk mye galt for de grønne. Før perioden var omme hadde hjemmelaget kommet til tre alt for enkle scoringer. I periodens sluttminutter la MS et betydelig press på Bergen, men det ble med Christoffer Hanssons ene redusering før pause. I tredje periode skapte Herman Sagfossen ny spenning i kampen med 3-4, men Bergen slo tilbake og økte to ganger. Kjetil Martinsens redusering tre sekunder før full tid ble dermed et rent trøstemål.

Førstkommende onsdag er det duket for hjemmekamp i Manglerudhallen mot Jutul. En motstander MS absolutt bør slå, men som man også må ha respekt for etter bortekampen der man fikk slite for en ettmålsseier.