MS-Jutul 6-2

(1-0, 4-0, 1-2)

Oppdatert: (05.12.2012)

MS må i de kommende kampene klare seg uten spillerne som har reist til U20-VM, men i kveldens kamp mot Jutul var det flere andre talenter som viste seg frem. Christer Simonsen har gjort mye poeng den siste tiden, og med 22 sekunder igjen av første periode klinket han inn en ny fulltreffer fra blålinjen. 23 sekunder ut i andre periode var et annet talent på rett plass til rett tid, Mats Henriksen doblet ledelsen for de grønne.

MS slet stort med uttellingen i forrige møte med Jutul, og klarte med et nødskrik å få med seg en ettmålsseier. Det begynte delvis i samme sporet i kveld, men utover i andre periode løsnet det endelig. Per Kristian Person kom alene med keeper og var igjen iskald og elegant i avslutningen. Jonas Moen fikk den samme muligheten like etterpå, også han kunne takke og bukke. MS ledet 4-0, og økte sin ledelse ytterligere da Jonny Fjeldstad klinket til fra distanse et par minutter før siste pause.

Tredje periode ble på ingen måte like god som den foregående. Jutul fikk redusere to ganger, før MS tok seg litt sammen igjen mot slutten av kampen. Punktum ble satt da Mats Henriksen satte sin andre scoring for kvelden, etter en utmerket pasning fra Jonny Fjeldstad bak kassa. MS vant dermed en litt mer komfortabel seier denne gangen, og kunne omsider klatre en plass på tabellen. Avstanden opp til den viktige andreplassen minker, etter at Comet røk på et klart nederlag mot Kongsvinger i kveld.

Nettopp Kongsvinger er neste motstander for MS på bortebane førstkommende lørdag. En viktig og vanskelig kamp for MS, der man helst bør ha med seg tre poeng hjem til Manglerud.