Ringerike-MS 3-2 sd

(0-1, 2-0, 0-1, 1-0)

Oppdatert: (12.12.2012)

MS trengte poeng i kveldens bortekamp mot serieleder Ringerike, og det virket innledningsvis ikke som om laget hadde latt seg knekke av nederlaget mot Kongsvinger i helgen. MS styrte spillet i første periode, og holdt et høyt press mot Ringerike i begynnelsen av kampen. Skuddmessig var perioden jevn, men det meste foregikk i hjemmelagets sone. Etter et kvarters spill fikk MS lønn for strevet, da Preben Eide jobbet inn en retur. 

I begynnelsen av andre periode hadde MS flere store målsjanser, og burde ha punktert kampen på dette tidspunktet. Isteden gikk det som det ofte gjør når man sliter med uttellingen. Frustrasjonen brer seg, og etter et par unødvendige utvisninger kom hjemmelaget inn igjen i kampen. I løpet av 24 ødeleggende sekunder hadde vertene scoret to ganger og overtatt føringen. 

MS jobbet knallhardt også i tredje periode, og lyktes omsider med å sette utligningsmålet. Jonas Moen noterte seg i målprotokollen, og det var duket for en spennende avslutning på kampen. Både i ordinær tid og etter hvert forlengning, virket det lenge som om MS ville mest og var nærmest av avgjørelse. Men i denne kampen var det Ringerike som viste seg mest effektive, og med fattige halvminuttet igjen av spilleforlengelsen satte hjemmelaget den avgjørende scoringen. 

Ett poeng kan umiddelbart virke som dårlig betaling for MS i kveld, på den annen side kjempet de seg tilbake og berget det ene poeng etter å ha ligget under. MS manglet igjen flere viktige spillere, som Jonny Fjeldstad, Stian Carlsen og de VM-uttatte U20-spillerne. De gjenværende viste likevel stor vilje og hadde fortjent å få flere poeng med hjem, men marginene var ikke på grønn side i denne kampen. På lørdag kommer Hasle/Løren på besøk til Manglerudhallen. Forrige gang lagene møttes vant MS på straffekonkurranse, et resultat de må forsøke å forbedre denne gangen.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS