MS-Hasle/Løren 6-0

(0-0, 2-0, 4-0)

Oppdatert: (15.12.2012)

MS slet med uttellingen i kampen mot Ringerike, og det samme så lenge ut til å gjenta seg i kveldens kamp mot Hasle/Løren. Bakover holdt man tett, også da MS måtte sone fem minutter i undertall. Men først godt og vel midtveis i kampen fikk vi se kveldens første scoring. MS utnyttet et power play, og Herman Sagfossen sendte MS i ledelsen. Endelig ble det stolpe inn for de grønne. Med denne scoringen kom flyt og selvtillit inn i laget, og fire minutter før pause satte energibunten Per Kristian Person inn 2-0.

I løpet av tredje periodes første fem minutter punkterte MS kampen med tre scoringer. Eirik Edstrøm signerte det første, Niklas Wiklund fulgte opp med en en backhand i mål like etterpå. Så ble Kjetil Martinsen taklet inn i eget mål, han ble belønnet med straffeslag som han ekspederte på en feilfri måte. Preben Eide fastsatte sluttresultatet til 6-0 fire minutter før slutt, dermed hadde MS sikret nye poeng og en komfortabel seier mot Hasle/Løren etter å ha holdt nullen for åttende gang denne sesongen. Etter kveldens resultater klatrer MS opp på femteplass på tabellen.

Det virker som gutta trenger en scoring eller to før selvtilliten faller på plass, i neste kamp bør den være tilstede fra kampstart. Det er nemlig en usedvanlig viktig kamp som avslutter hockeyåret når MS reiser til Halden førstkommende onsdag. Med seier i den kampen lever kvalikdrømmen fortsatt, mens med tap vil det bli svært vanskelig om enn ikke umulig. Det er ingen tvil om at tre poeng mot Comet er høyt på Manglerud Stars ønskeliste julen 2012.