Comet-MS 8-4

(2-1, 3-1, 3-2)

Oppdatert: (19.12.2012)

MS fikk en verst tenkelig start på kveldens skjebnekamp mot Comet, da den første pucken spratt inn i MS-buret etter kun 36 sekunders spill. MS tok deretter over mer av spillet, og midtveis i første periode var Kjetil Martinsen kald i avslutningen da han satte utligningsmålet til 1-1. Men Comet var langt mer effektive enn MS i denne kampen, og før perioden var omme var hjemmelaget igjen i føringen.

Da vertene økte til 3-1 et stykke ut i midtperioden foretok MS et keeperbytte. Det hjalp imidlertid ikke nevneverdig, og kvarteret ut i perioden hadde Comet tilsynelatende punktert kampen med 5-1 i målprotokollen. Men MS tente et lite håp da Ludwig Gullberg reduserte til 2-5 to minutter før pause. Og i tredje periode ble det igjen spenning i matchen da Jonny Fjeldstad og Stian Carlsen signerte hvert sitt reduseringsmål.

I sluttminuttene gjorde hjemmelaget en ende på spenningen, og punkterte igjen kampen med tre kjappe scoringer. Det siste kom etter at MS hadde trukket ut målvakten i et siste forsøk på å komme ajour. Det ville seg ikke, og man slapp inn alt for mange enkle baklengsmål denne kvelden. Gutta skal ha ros for måten de kjempet seg inn i kampen igjen i tredje periode, men det blir unektelig svært vanskelig å komme inn igjen i kvalstriden på nyåret.

Det er likevel lov å håpe på at MS vil kjempe seg videre oppover på tabellen over nyttår. Første kamp i 2013 spilles 9. januar i Manglerudhallen mot Nes.