MS-Nes 9-3

(3-1, 3-1, 3-1)

Oppdatert: (09.1.2013)

Det var gjestene som kom best i gang i kveldens kamp, Nes tok ledelsen før tre minutter var spilt i Manglerudhallen. Men om man ser bort fra noen litt rufsete åpningsminutter så ble denne kampen etter hvert en god start på det nye hockeyåret for MS. Christoffer Heiberg feide inn utligningsmålet fra blå etter åtte og et halvt minutt, og et par minutter senere sendte Christoffer Hansson MS i ledelsen med en elegant styring. Og derfra tok MS bokstavelig talt styringen. Kjetil Martinsen økte til 3-1 etter et eminent forarbeid av Herman Sagfossen før perioden var omme.

Moroa fortsatte i andre periode, med nye flotte scoringer av Christoffer Hansson, Kjetil Martinsen og Martin Hansen. Spesielt Martins scoring i samspill med Per Kristian Person smakte av lekestue. Nes sitt reduseringsmål like etterpå smakte mer av trøstemål, for MS hadde nå full kontroll på kampen. Den tredje perioden endte som de to første, med 3-1 som perioderesultat i grønn favør. Herman Sagfossen, Daniel Smestad Jensen og Christoffer Hansson signerte hver sin scoring. Hansson kunne dermed notere seg for hattrick, på det siste målet ble han for øvrig assistert av juniordebutant Eirik Bredahl Sæby. Sistnevnte gjorde et meget friskt innhopp, og kunne fort ha kommet på scoringslisten.

Mats Waltins disipler ser ut til å ha motivasjonen i orden i det nye året, og leverte et meget solid resultat mot overraskelseslaget Nes. Førstkommende lørdag er det duket for publikumsfest i Manglerudhallen. Da kommer Narvik med en stor supportergjeng på gjenvisitt til Manglerudhallen. Green Army var som kjent på et vellykket besøk i Narvik i fjor høst, og ble møtt med stor nordnorsk gjestfrihet. Vi håper alle møter mannsterke opp og tar like varmt imot våre gjester fra nord.