MS-Nes 9-3

(3-1, 3-1, 3-1)

Oppdatert: (09.1.2013)

Det var gjestene som kom best i gang i kveldens kamp, Nes tok ledelsen før tre minutter var spilt i Manglerudhallen. Men om man ser bort fra noen litt rufsete åpningsminutter så ble denne kampen etter hvert en god start på det nye hockeyåret for MS. Christoffer Heiberg feide inn utligningsmålet fra blå etter åtte og et halvt minutt, og et par minutter senere sendte Christoffer Hansson MS i ledelsen med en elegant styring. Og derfra tok MS bokstavelig talt styringen. Kjetil Martinsen økte til 3-1 etter et eminent forarbeid av Herman Sagfossen før perioden var omme. 

Moroa fortsatte i andre periode, med nye flotte scoringer av Christoffer Hansson, Kjetil Martinsen og Martin Hansen. Spesielt Martins scoring i samspill med Per Kristian Person smakte av lekestue. Nes sitt reduseringsmål like etterpå smakte mer av trøstemål, for MS hadde nå full kontroll på kampen. Den tredje perioden endte som de to første, med 3-1 som perioderesultat i grønn favør. Herman Sagfossen, Daniel Smestad Jensen og Christoffer Hansson signerte hver sin scoring. Hansson kunne dermed notere seg for hattrick, på det siste målet ble han for øvrig assistert av juniordebutant Eirik Bredahl Sæby. Sistnevnte gjorde et meget friskt innhopp, og kunne fort ha kommet på scoringslisten.

Mats Waltins disipler ser ut til å ha motivasjonen i orden i det nye året, og leverte et meget solid resultat mot overraskelseslaget Nes. Førstkommende lørdag er det duket for publikumsfest i Manglerudhallen. Da kommer Narvik med en stor supportergjeng på gjenvisitt til Manglerudhallen. Green Army var som kjent på et vellykket besøk i Narvik i fjor høst, og ble møtt med stor nordnorsk gjestfrihet. Vi håper alle møter mannsterke opp og tar like varmt imot våre gjester fra nord. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS