Dobbeltseier i Trondheim

Rosenborg-MS 1-5 og 0-6.

Oppdatert: (20.1.2013)

MS reiste til Trondheim for å hente med seg 6 poeng hjem fra helgens kamper, og den oppgaven lyktes de med. Ikke uventet ble det vanskelig å overgå hjemmekampen, der MS vant med hele 19-0. I lørdagens kamp vant MS med de mer beskjedne, men likevel komfortable sifrene 5-1. Jonas Moen ble tomålsscorer, mens Christoffer Hansson, Martin Hansen og Torger Kjersem signerte en scoring hver. Kjetil Martinsen noterte seg for tre assist i kampen.

På søndag brukte MS litt lenger tid på å komme igang, men så kom ketchup-effekten med en sen scoring i første periode og fire til i løpet av få minutter i andre periode. De tre første målene ble scoret av Herman Sagfossen. Så fulgte Kjetil Martinsen opp med to, før Niklas Wiklund fastsatte sluttresultatet til 6-0 i tredje periode. Mattias Söderqvist holdt nullen for første gang i MS-trøya søndag. Han fikk også en solid redningsprosent i lørdagskampen, der han reddet 21 av 22 skudd. Tre kamper mot Rosenborg denne sesongen ga MS full pott og en målforskjell på 30-1.

Med helgens resultater tar MS innpå alle lagene foran på tabellen. På onsdag legger våre grønne helter ut på en noe kortere reise til Furuset Forum, der man skal prøve å å hente hjem sin tredje seier mot Ulvene for sesongen.