Furuset-MS 1-10

(0-2, 1-4, 0-4)

Oppdatert: (23.1.2013)

MS vartet opp med en ny målfest i Furuset Forum i kveld. Jonny Fjeldstad åpnet moroa med to flotte scoringer i første periode, Christoffer Hansson fulgte opp tidlig i midtperioden. Så fulgte noen litt rufsete minutter med såpass mange feilpasninger og rot at MS valgte å ta en time-out. Furuset reduserte likevel til 1-3 etter nok et sleivpass, men da Jonas Moen satte stolpe inn til 4-1 var det slutt på downperioden. Per Kristian Person økte ledelsen ytterligere, før Ludwig Gullberg fikk stå alene ved stolpen og sette 6-1. Det sjette målet var så til de grader ferdigscoret at Gullberg nesten kunne ta seg tid til en kopp kaffe der ved stolperoten.

Festen fortsatte i tredje periode, hvor Kjetil Martinsen scoret to ganger, Martin Hansen og Eirik Edstrøm en gang hver. MS vartet til tider opp med storspill i denne kampen, det er sjelden vi ser så mange praktscoringer og så mye flott samspill i en kamp. Laget spilte med en selvtillit de ikke alltid har vist like mye av, og kunne etter hvert virkelig slippe seg løs mot frustrerte Furuset. Om vi skal trekke frem enkeltspillere på en dag som denne, så var Kjetil Martinsen og Ludwig Gullberg med seks poeng hver, samt danseløve og tomålsscorer Jonny Fjeldstad sentrale aktører. Men ingen av kveldens 10 MS-scoringer var soloraid, og vi kan egentlig bare takke hele laget for en usedvanlig trivelig aften i Forum.

MS klatrer sakte, men sikkert på tabellen, og nærmer seg lagene foran. Til helgen kommer tabellnabo Bergen på besøk til Manglerudhallen. Vi håper på en gjentagelse av festspillene når pucken droppes førstkommende lørdag.