Full pott i Stavanger

Viking-MS 2-3 og 0-3.

Oppdatert: (10.2.2013)

MS vant begge helgens kamper mot Viking i Stavanger. Lørdagens seier satt imidlertid langt inne. Hjemmelaget ledet lenge 1-0, før MS snudde ved to kjappe scoringer midtveis i andre periode. André Sørvik er tilbake etter et langt fravær og scoret det første målet, Kjetil Martinsen signerte det andre. Midtveis i tredje periode utlignet Viking, men MS svarte kjapt ved Martin Hansen. Hans scoring ble til slutt stående som seiersmålet.

Den andre kampen hadde MS noe bedre kontroll på. Her gikk de opp til 2-0 i første periode etter scoringer av Kjetil Martinsen og Jonas Moen, før Martin Hansen igjen scoret kampens siste mål sent i andre periode. MS sliter igjen litt med uttellingen, men fikk altså likevel med seg seks poeng fra helgens kamper. Det holdt akkurat til å omsider passere Kongsvinger på tabellen, så gjelder det å forsvare den plasseringen når nettopp Knights kommer på besøk til Manglerudhallen på onsdag.