H/L-MS 4-3 str

(2-0, 1-0, 0-3, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (16.2.2013)

Hasle/Løren kom rett fra en sterk borteseier mot Comet, og tok med seg en god dose selvtillit til kveldens kamp mot MS. Vertene var svært effektive i den første perioden, og scoret to ganger mot et MS-lag som fikk lite til innledningsvis. Midtveis i kampen økte hjemmelaget til 3-0, og oppgaven virket svært vanskelig for de grønne. MS skapte flere store målsjanser i denne perioden, men Haslegutta beholdt tremålsledelsen til pause.

Halvannet minutt ut i tredje periode fikk MS omsider pucken over målstreken. André Sørvik lirket den inn etter et delvis bomskudd fra en medspiller. To minutter senere skapte Martin Hansen fornyet spenning i kampen med ny redusering under en avventende utvisning. 3-2 til hjemmelaget holdt seg helt til sluttsekundene, da MS spilte i overtall og i tillegg tok ut målvakten. Etter flere gigantiske målsjanser ble det igjen André Sørvik som lyktes med å lirke pucken over den magiske målstreken. Med 18 sekunder igjen på tavla hadde MS skapt balanse. 3-4 sekunder før sirenen gikk var det Hasles tur til å få en formidabel målsjanse, men de mislyktes og kampen gikk til forlengning.

Fem minutters spilleforlengelse ga ingen scoringer, og dermed ble det ny straffekonkurranse i Lørenhallen. H/L scoret på første forsøk, og da vårt vanligvis sikreste straffekort Martin Hansen mislyktes, hadde hjemmelaget igjen overtaket. De scoret også på sitt andre forsøk, mens tomålsscorer André Sørvik måtte gi tapt. Dermed var kampen over, og MS fikk kun med seg det ene poenget i kveld. Det var likevel ett poeng mer enn vi trodde på da det så som mørkest ut etter to perioder. MS skal ha ros for måten de reiste seg på i tredje periode.

Neste kamp spilles mot Jutul i Bærum Ishall på onsdag. Jutul er i likhet med Hasle et lag MS bør slå, men som man fikk slite seg til en ettmålsseier mot i forrige bortemøte mellom lagene.