MS-Comet 3-0

(1-0, 1-0, 1-0)

Oppdatert: (23.2.2013)

Før kveldens runde hadde MS slått alle lag med unntak av Comet i årets serie, og det ble tidlig klart at gutta hadde lyst på den siste skalpen. Forrige gang lagene møttes scoret haldenserne åtte mål, denne gangen ble det annerledes. Kenneth Helgesson åpnet godt mellom stengene i en jevnspilt første periode og var trygg og solid gjennom hele kampen. Etter snaue kvarteret kom Jonas Moen alene mot Comets målvakt som gikk offensivt ut, men ble rundlurt av Moen. 

Flere scoringer ble det ikke før langt ut i andre periode. Denne gangen var det Per Kristian Person som kom alene gjennom, og lurte pucken mellom målvaktens leggskinn. I tredje periode åpnet MS i spill 5 mot 3, og Jonas Moen var igjen sistemann på pucken da MS etter fint samspill økte ledelsen til 3-0. De som har fulgt MS noen sesonger følte seg ikke nødvendigvis trygge av den grunn, men i kveld var ikke gutta i nærheten av noen kollaps. Med solid defensivt spill kontrollerte MS det inn til sesongens første seier over Comet. Med denne seieren er MS kun 6 poeng bak haldenserne, og det sier litt om hvor annerledes sesongavslutningen kunne blitt om man ser kun på sportslige kriterier.

Gutta har uansett gjort en sesong de kan være stolte av, og selv om den ikke er helt over ennå så var det på sin plass med heder og roser fra Green Army til spillerne etter kampen. At enkelte av Comets spillere og supportere fant det vanskelig å svelge, får stå for deres regning. Energibunten Per Kristian Person ble enstemmig kåret til årets spiller, vår filmstjerne Eirik Edstrøm ble hedret for store fremganger på isen, mens Martin Hansen fikk en velfortjent pris for godt lederskap på og utenfor banen. Vi gratulerer alle sammen, og minner om at sesongens siste hjemmekamp spilles førstkommende onsdag mot Skien i Manglerudhallen.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS