Nes-MS 7-6

(1-2, 2-3, 4-1)

Oppdatert: (02.3.2013)

MS hadde kun æren å spille for i siste seriekamp, og det bidro kanskje til at sommerferien tilsynelatende startet en periode for tidlig for enkelte. MS ledet både 4-1 og 5-2 underveis, men derfra gikk laget på en aldri så liten kollaps. Hjemmelaget Nes snudde kampen til 6-5, før MS igjen skapte balanse i regnskapet. Utligningen til 6-6 ble likevel bare en siste krampetrekning denne sesongen, med tre og et halvt minutt igjen på tavla avgjorde Nes til 7-6. MS-målene ble scoret av Herman Sagfossen (2), Martin Hansen, Kjetil Martinsen, Christoffer Heiberg og Per Kristian Person.

Med dette tar de av spillerne som ikke skal ut i junior-NM ferie fra hockey for denne gangen. Denne sesongen fikk en tung start etter poengtrekket i fjor høst. Laget hadde likevel flere gylne muligheter til å spille seg inn igjen i kvalikstriden tross et vanskelig utgangspunkt. Men spesielt i perioden før jul mistet MS flere poeng i nøkkelkamper. Totalt sett tyder vel mye på at mannskapet har godt av en ny sesong i 1. divisjon, selv om vi gjerne skulle sett laget bryne seg på Get-lagene i kvaliken.

Blant de positive minner gutta har gitt oss denne sesongen kan det nevnes at laget har slått alle motstandere minst en gang, scoret 211 mål, og tre målvakter har holdt nullen til sammen tretten ganger. Laget har vært mye på reisefot, og spesielt Narvikturen med påfølgende vennskapeligheter og gjenvisitt var en minnerik opplevelse.

Vi takker spillerne for sesongen, og ønsker lykke til videre til den yngre garde som skal ut i sluttspillkamper. Så ønsker vi alle på og utenfor isen et godt jubileumsår!