MS-Grüner 8-2 (2-1) (2-1) (4-0)

MS feide Grüner av banen i Manglerudhallen.

Oppdatert: (28.8.2006)

MS viste til tider friske takter i kveldens treningskamp mot Grüner, til tross for en litt rusten start på kampen. Det var gjestene som tidlig tok ledelsen i power play, på en retur etter et stolpeskudd. MS forsøkte å kjøre opp tempoet, med litt vekslende hell i de første minuttene. To Grünerspillere måtte i fryseboksen før MS fikk hull på byllen. Mika Tasala ventet bak mål, og passet pucken frem til Daniel Löf som knallet inn utligningsmålet. MS fikk gradvis bedre kontroll på spillet, og var faktisk ved en anledning alene gjennom i spill 3 mot 5. Men ledermålet kom da det for en gangs skyld var to fulltallige lag på isen. Christopher Sunebäck scoret sikkert etter meget pent samspill med Lasse Hammerstad.

I andre periode økte MS-dominansen, men det skulle ta drøye kvarteret før det løsnet i målprotokollen. Mika Tasala satte inn 3-1 etter en kanonade mot Grünermålvakten. Like før pause styrte Lasse Hammerstad inn et skudd fra Patrik Molberg, før Grüner svarte med redusering få sekunder etterpå. I den tredje perioden var MS best i det meste, og slitne Grünerspillere kunne ikke matche MS sitt tempo på verken skøyter eller puck. Christopher Sunebäck økte tidlig MS-ledelsen da han kom alene med målvakten. Nestemann på scoringslisten ble Philip Jäger, også han kom alene med keeper. Forøvrig etter et stjernepass fra Mika Tasala. Også Christian Thinn ville ha sitt navn i målprotokollen, før frekke Mika Tasala snappet en puck på rød og banet veien for Philip Jäger.

Våre nye spillere virket langt mer samkjørte i kveld. Mika Tasala og Philip Jäger har blitt varme i trøya, og 19-åringen Christopher Sunebäck imponerte til tider med finslepen teknikk. Også flere av våre norske juniorspillere spilte en mer enn godkjent kamp. Juniormålvakt Stas Milavski gjorde en fin innsats mellom stengene. MS har med klare seire over Gjøvik og Grüner vist at de i hvert fall er i rute med tanke på førstedivisjonsspill. Nå venter en viktig "bortekamp" i namsretten.