MS-Furuset 5-1 (1-0) (4-1) (0-0)

MS holdt liv i håpet med seier over naborivalen.

Ved LS
Oppdatert: (09.3.2006)

Furuset hadde halvannen skøyte i UPC-ligaen før kveldens kamp, med ett poeng ville opprykket vært sikret for Ulvene. For MS var bare seier godt nok, og det ble tidlig godt synlig at de grønne ikke hadde tenkt å gi seg så lett. Etter en litt famlende start klarte gutta endelig å få litt fart på puck og skøyter. Furuset er svært vanskelige å spille mot når de leder, og i kveld ble det heldigvis MS som fikk det første målet. Tom Cato Myhre kom alene mot Lage Knutsen, og sendte pucken kjapt opp i nettaket. Med MS i føring var det Furuset som måtte flytte spillet opp, noe de taklet dårligere enn å hele tiden møte med 4 og 5 mann på blå.

Overtallsspillet ble igjen viktig, og i denne kampen var MS langt mer effektive enn Furuset i power play. Tidlig i andre periode gikk Mathias Trygg kjøkkenveien og lurte inn 2-0, noen minutter senere økte Stian Einbu etter et kanonskudd på direkten. Alle målene hadde så langt kommet i power play. Også Furuset scoret sitt ene mål i overtall, og på 3-1 kunne nerver fort kommet snikende. Isteden svarte MS raskt, Sami Markkanen satte inn 4-1 mot gamle lagkamerater. Ved den anledningen var det vår gamle lagkamerat Christopher Henriksen som satt utvist. Et aldri så lite rollebytte der med andre ord. Bare en scoring kom i spill 5 mot 5 i kveld, Erik Wallace feide inn pucken etter briljant forarbeid av Mathias Trygg etter drøye kvarteret av perioden.

I tredje periode kunne MS gjøre som Furuset i den forrige kampen mellom lagene, de hadde full kontroll mot slitne Furusetspillere. Ulvene måtte dermed innse at opprykksfesten ble utsatt, men laget har likevel den antatt enkleste oppgaven foran seg. Furuset kan allerede ha sanket nok poeng, men med minimum to poeng på Gjøvik er de sikret plass i UPC-ligaen. MS må ha tre poeng i Leangen på søndag for å være garantert plassen. Teoretisk kan ett eller to poeng holde, men da må MS ha hjelp av Gjøvik. Dersom så skulle skje er det et viktig poeng at MS vant innbyrdes mot Furuset. De vil dermed gå foran ved en eventuell poenglikhet. Med null poeng søndag vil det være takk for denne gang i toppserien.

MS får en tøff oppgave mot desperate trøndere i Leangen, men gutta viste i kveld at de langt ifra har gitt opp dette. Uansett en stor takk til gutta som avsluttet hjemmesesongen på en verdig måte. Måtte hell og lykke følge dere på søndag!

KampfaktaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS