Furuset-MS 4-1 (1-0) (1-1) (2-0)

MS under nedrykksstreken etter tap i Forum.

Ved LS
Oppdatert: (26.2.2006)

Kampen startet med at MS i noen minutter prøvde å legge press på Furuset. Det førte til et par tidligere målsjanser, men så dabbet det litt av. Etter snaue kvarteret var MS igjen i ferd med å ta initiativet, men to påfølgende MS-utvisninger i offensiv sone ga isteden Ulvene muligheten. Den utnyttet de effektivt, etter 15.45 stupte de frem på en retur og tok føringen i spill 5 mot 3. Nye utvisninger i slutten av perioden hindret MS i å få til noe særlig mer før pause.

I starten av andre periode var det igjen MS som la press på Furuset. Men først halveis i kampen fikk gutta uttelling. Niklas Roest kom gjennom på kanten, og passet bakover til Tom Hammerstad. Han gikk kjøkkenveien og lurte pucken inn bak Lage Knutsen. I de påfølgende minuttene kom dommer Solem og småkranglete spillere i fokus. Resultatet ble flere utvisninger til begge lag. Spillet ble igjen stykket opp, og Furuset stakk etter hvert gjennom på en kontring. Lasse Fredriksen satte inn nytt ledermål til hjemmelaget på et knallhardt skudd fra venstrekanten.

Med 2-1 til Furuset etter to perioder hadde hjemmelaget fått kampen akkurat dit de ville. I tredje periode møtte MS gang på gang en mur av både 4 og 5 blåkledte inne i sonen. MS endte opp med å lempe inn pucker som ble like raskt ekspedert ut igjen av Furusetbackene. To sjanser fikk Furuset på kontringer i denne perioden, begge ganger scoret de enkelt. Furuset spilte meget disiplinert og meget effektiv hockey, og vant kampen på det. Laget har fått en kanonstart på kvaliken, og er på god vei tilbake til toppserien.

Mye kan tyde på at MS må gjøre opp med TIK dersom de skal beholde plassen. Trønderne kopierte i kveld MS sitt resultat på Gjøvik, med seier 6-2. Når trønderne kommer til Manglerudhallen på torsdag, er bare seier godt nok for MS. Espen Pettersen og TC Myhre var tilbake på laget mot Furuset, uten at det hjalp nevneverdig i kveld. Mot slutten av kampen pådro Jonny Fjeldstad og Thomas Jordhøy seg henholdsvis liten disiplinærstraff og matchstraff. For Thomas sin del vil dette trolig føre til to kampers karantene.

KampfaktaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS