MS-VIF 1-5 (1-2) (0-0) (0-3)

MS ble straffet hardt av naboen VIF.

Oppdatert: (16.2.2006)

Denne kampen fortonet seg etter hvert som mange andre vi har sett denne sesongen. MS har et bra trykk i power play, men slipper motstanderen for enkelt til foran kassa. I kveld var heller ikke MS flinke nok til å skyte, selv om de viste mye pent pasningsspill i overtall. Et unntak var da Miroslav Stolc fyrte av kanonen til utligning 1-1 i første periode. VIF ledet likevel 2-1 etter denne perioden, en scoring kom etter et klønete bytte hos MS, den andre på en kontring i undertall.

Også i slutten av den andre perioden presset MS på i power play, men igjen ble det sløst med sjansene. Tidlig i tredje periode satte så VIF inn dødsstøtet med nok en enkel scoring. Etter dette hadde gjestene full kontroll, og scoret etter hvert ytterligere to mål. Ved flere anledninger fikk VIF-gutta spille seg helt inn i målvakten før avslutningen kom. Den siste perioden ble en liten demonstrasjon i enkelt og effektivt spill. MS gjør likevel ingen slett forestilling med tanke på at de manglet en femmer av rutinerte spillere (Aarlid, Hammerstad, Myhre, Grusell, Pettersen). Spesielt merkes det godt når backer blir borte. Likevel fin innsats av blant andre David Brodawski, som ble hentet opp fra egen junioravd.

I siste serierunde skal MS til Trondheim, for å spille en kamp uten direkte betydning for noen av lagene. Om man da ser bort fra ren prestisje, og faren for å pådra seg skader eller matchstraffer. Mer alvorlig blir det neste gang lagene møtes, det ble nemlig i kveld klart at TIK blir vår siste motstander i kvaliken.