MS-TIK 2-3 (1-0) (1-2) (0-1)

Slurv og feilpasninger felte MS i siste bonusrunde.

Oppdatert: (16.1.2006)

MS stilte i kveld uten Stian Einbu, (jobb). Med unntak av Axel Grusell var det ellers tilnærmet fullt lag. Men etter tre strake seire var det slutt på at marginene vippet vår vei. Kampen fikk likevel en fin start for MS. Allerede etter seks sekunder noterte vi den første antydningen til en målsjanse. Og etter 1.16 lå den første pucken bak Joakim Wiberg. Miroslav Stolc fikk stå tilnærmet alene foran en utspilt Wiberg, og kunne nesten ikke unngå å score. MS fortsatte å trykke på gjennom store deler av perioden, men TIK fikk også noen muligheter servert etter feilpasninger i MS-sonen. Ledelsen holdt imidlertid til pause, og kunne fort vært større.

I likhet med forrige gang TIK var på besøk, kunne MS punktert denne kampen midtveis. Men Joakim Wiberg gjorde seg umulig mot gamle lagkamerater. Samtidig ble det stadig større Hawaiitakter over pasningsspillet. Halveis i kampen kom et par utvisninger som skulle få stor betydning for kamputviklingen. TIK utlignet først i spill fem mot fire, og da MS pådro seg to nye utvisninger var det duket for TIK-ledelse. Med fullt lag kom MS snart sterkt tilbake, og etter drøye kvarteret sørget Erik Wallace for kvittering med et knallskudd fra venstrekanten. Med 2-2 etter to perioder så vi relativt lyst på mulighetene med tanke på de sterke sisteperiodene gutta har levert i det siste.

Men feilpasningene i egen sone skulle til slutt bli vår bane. Fire minutter ut i tredje periode kom en av mange slike, og Dubkov med kompani fikk stå i kø foran Järvinen. Finnen måtte gi retur og til slutt satt pucken i nettmaskene. Etter dette var det igjen MS som dominerte kampen, men også i angrepssonen ble det slått for mange pasninger til feil adresse. MS vant til slutt skuddene for tredje kamp på rad mot trønderne, denne gang med 41-21. Men i kveld var det ikke mye som bet på Wiberg, dermed tok gjestene med seg alle tre poengene. Ut fra spill og sjanser kan det kanskje føles som et ran, men MS må samtidig innse at de gir bort seieren i denne kampen. Med få minutter igjen var det også nære på at en av feilpasningene gikk i eget mål, men Järvinen fikk slengt ut spaken. Med en bedre motstander kunne alle feilene blitt mye hardere straffet. Her må det skjerping til før kampene mot topplagene Stjernen og Storhamar.