TIK-MS 2-4 (2-1) (0-0) (0-2)

MS vant i Leangen, og tok sin tredje strake seier etter jul.

Ved LS
Oppdatert: (15.1.2006)

Dermed har MS klart å sanke sammen flere poeng på de tre siste kampene, enn på hele høstsesongen til sammen. MS ser ut til å ha blitt et helt nytt lag, kanskje ikke så rart sett i sammenheng med hvor mange som var skadet før jul. TIK er tydelig langt unna toppformen om dagen, men på hjemmebane pleier de være en vrien motstander. MS tok en tidlig ledelse i kveldens bonuskamp ved Thomas Jordhøy, en av mange spillere som har vist seg frem etter skade. Deretter gikk det litt i stå for MS, utligningsmålet kom da TIK hadde en spiller utvist. Deretter misbrukte MS spill fem mot tre, før TIK kunne gå i ledelse i periodens siste sekund.

I midtperioden ble det mange utvisninger, men ingen scoringer. MS sendte fire rekker til Trondheim, og hadde dermed også denne gangen flere spillere å ta av enn de sortkledte. Snaue seks minutter ut i sluttperioden fikk endelig gutta uttelling i power play. Vi var inne på skader, og Pål Skogli er den som har hatt det lengste skadefraværet denne sesongen. Han ble skadet allerede før sesongstart, og gjorde comeback i forrige kamp. Og det var Pål som sørget for balanse i regnskapet 5.54 ut i tredje periode. En annen spiller som viser formstigning om dagen er Miroslav Stolc. Åtte minutter ut i perioden sendte han MS i føring, (med god hjelp av en TIK-spiller, visstnok) og denne gangen forsvarte gutta ledelsen. Miroslav avsluttet med ny scoring i tomt mål fire sekunder før full tid.

Det rapporteres ellers at TIK hadde to underkjente scoringer i denne kampen. MS vant forøvrig skuddene klart også denne gangen, nå med 36-21. Allerede mandag kommer TIK på ny visitt til Manglerudhallen, til sesongens siste bonusrunde. Trønderne har så langt vist meget svak borteform, og har ikke vunnet utenfor sin egen hule på lang tid. I Manglerudhallen har de så langt fått med seg 1 av 6 poeng. Vi håper publikum backer opp MS-gutta i en kamp hvor de kan ta sin fjerde strake seier, og runde sneset i poeng.

KampfaktaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS