MS-Storhamar 2-5 (0-1) (1-3) (1-1)

Respektabelt av MS mot serielederen.

Ved LS
Oppdatert: (04.12.2005)

MS sliter som kjent med mange skader, og i tillegg til de tidligere nevnte måtte Klas Aarlid stå over i kveld pga sykdom. Juniorene Heiberg og Larsen fikk mye istid i kveld, og begge viste til tider lovende takter. MS spilte disiplinert i egen sone, og Matti Järvinen sto en god kamp mellom stengene. Men mot Storhamars solide backer var det relativt lite å hente i andre enden av banen. MS skapte et par sjanser på kontringer i første perioden, men uten at gjestenes målvakt lot seg overliste. Isteden kunne Storhamar gå til pause med ledelse etter en scoring av det litt heldige slaget. Pucken spratt inn via en MS-skøyte snaue 8 minutter ut i første periode.

Storhamar åpnet andre periode i et friskere tempo, og da tok det bare 29 sekunder før pucken igjen havnet bak Järvinen. Tre minutter senere ordnet vår gamle venn Mads Hansen 3-0 til gjestene i power play. Storhamar var igjen i overtall da de la på til 4-0 etter snaue 9 minutter av perioden. Etter dette kunne det virke som om de blågule ikke ønsket å sløse mer med kreftene. 6 minutter før pause var MS på en av sine relativt få visitter oppe i Storhamars sone, og pucken havnet etter hvert bak Geir Østberg i SIL-målet. Erik Wallace satte pucken inn bak Østberg etter et skudd fra Jon Rømoen. Erik noterte seg også i scoringsprotokollen 13 minutter ut i tredje periode. Mathias Trygg kom inn i sonen på et soloraid, og fra bak målet vispet han pucken inn foran tilnærmet tom kasse. Wallace kunne bare putte pucken inn ved den borteste stolpen. Noe håp om en mulig sensasjonell opphenting rakk vi ikke å få, før Storhamar slo kontra og satte inn 2-5 bare 13 sekunder senere.

Ut fra forutsetningene gjør MS en kamp de ikke trenger skamme seg over. Det var likevel ikke uventet Storhamar som hadde bukten og begge endene. MS produserte bare 12 skudd på mål, og måtte hatt enda bedre uttelling på sine få sjanser om kampen skulle ha blitt spennende. Tirsdag setter gutta nok en gang kursen mot Kristins Hall på Lillehammer. Kanskje snart på tide med en Lillehammerskalp etter mange jevne kamper?