MS-Lillehammer 1-3 (0-1) (0-1) (1-1)

Fortsatt mye å jobbe med for den mentale treneren.

Ved LS
Oppdatert: (27.11.2005)

"Biaf" har mange utfordringer foran seg når han skal prøve å gi selvtilliten hos MS-spillerne et løft. I kveld syntes vi å kunne spore en viss bedring når det gjaldt innsatsvilje. Gutta spilte seg til flust av målsjanser i denne kampen, men det virker som om troen på at det går an å lykkes mangler. Selv når laget spiller 5 mot 3 virker det som om enkelte er mer engstelige for å slippe inn baklengsmål enn sultne på å score. I den første perioden hadde MS nok av muligheter i overtall. Men uttellingen uteble. Isteden ble det gjestene som kunne kontre inn ledermålet i undertall, bare sekunder før den første pausen.

Dette var en aldri så liten kalddusj for MS, og i den andre perioden var det hjemmelagets tur til å frekventere utvisningsboksen. Etter å ha klart tre strake tominuttere i undertall uten baklengs, var det igjen MS sin tur til å spille 5 mot 4. Og da ble gutta litt for offensive. Et feilpass i siste sekund av overtallsspillet plasserte pucken rett på køllebladet til Tomas Srsen, som kom alene rett fra utvisningsboksen mot Järvinen. Den sjansen tok selvsagt rutinerte Srsen vare på. I sluttminuttene av perioden skapte Lillehammer flere store målsjanser, men Järvinen holdt liv i kampen blant annet med en flott dobbeltredning helt på tampen.

I begynnelsen av tredje periode fikk MS sin gylne mulighet. I 1 minutt og 48 sekunder fikk de spille med to mann mer på isen. Men så var det igjen dette med selvtillit da. Pål Tyrom sto en god kamp mellom Lillehammers stenger, men han ga også mange returer. Disse var MS alt for lite flinke til å plukke opp i kveld. Gjestene spilte disiplinert, og ventet på at sjansen skulle by seg på kontringer. Og kort tid etter at laget var fulltalltig skjedde nettopp dette, etter et nytt kontringsmål var kampen punktert. MS skal likevel ha ros for at de aldri ga opp. I sluttminuttet lyktes Erik Wallace med det som nesten hadde fremstått som umulig, å få pucken i motstanderens mål. Med 27 sekunder igjen på klokka kom dette i seneste laget for de som drømte om en opphenting.

KampfaktaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS