TIK-MS 9-3 (4-0) (3-1) (2-2)

Stortap for MS med tre backer i Trondheim.

Oppdatert: (22.11.2005)

MS reiste med få spillere til Trondheim, og unge løpere på backplass har nesten blitt en vane. I kveld måtte Rune Sundeng stå over grunnet eksamen, og Daniel Löf var febersyk. Derav det enda lavere antallet backer enn normalt.

Med 4-0 til hjemmelaget etter den første perioden så det riktig stygt ut. Mathias Trygg signerte kveldens første MS-scoring tidlig i periode nummer to, men TIK slo tilbake med to nye kjappe scoringer. Med 7-1 etter to perioder ble spenningsmomentet nok en gang om MS skulle klare å unngå sitt første tosifrede nederlag. I de siste par oppgjørene har det blitt stygge sifre i sluttperioden. Denne gangen var det imidlertid MS som startet best i siste periode. Mathias Trygg scoret sitt andre mål for kvelden, før Jens Eriksson reduserte til 3-7. TIK scoret også to ganger i perioden, slik at denne endte 2-2. MS unngikk med andre ord tosifret tap også denne gangen. Den trøsten er omtrent like mager som den har vært tidligere. At MS nå slipper å reise til Trondheim i bonusrundene føles derimot kanskje ikke ikke som noe stort tap i kveld. Ilya Dubkov ble kveldens MS-dödare med fire scoringer.

Bonuskampene spilles mot Lillehammer førstkommende søndag og mandag, vi kommer tilbake med mer info om dette.