Stavanger-MS 4-3 (3-2) (0-1) (1-0)

Nok et knepent tap for MS, denne gang mot Stavanger Oilers.

Ved LS
Oppdatert: (01.11.2005)

Nok en gang ble det bare nesten for a-laget. Oilers ledet både 1-0, 2-1 og 3-2 i Siddishallen, alle tre gangene lyktes MS med å kvittere. På stillingen 3-3 tidlig i siste periode hadde MS en puck nummer fire over linjen, men dommeren hadde alt blåst for blokkering. En feilaktig avblåsning ifølge rapportene fra siddisland. Isteden ble det vertene som igjen  tok ledelsen midtveis i perioden, denne gangen for godt. I sluttminuttene hadde MS nesten kontinuerlig en spiller i utvisningsboksen. Da blir det vanskelig å vinne kamper, og gutta ryker igjen med minste margin. I sluttsekundet pådro Axel Grusell seg disiplinærstraff, etter at han og Jens Eriksson hadde sittet i fryseboksen på skift i siste halvdelen av perioden. Beste poengplukkere for MS i kampen ble Eriksson og Niklas Roest med to poeng hver.

MS går på nok et "hederlig" nederlag, men det er nå engang poengene som teller. En fattig trøst er det at MS ikke er laget med færrest scorede mål, den tvilsomme æren tilfaller fortsatt Stavanger Oilers etter kveldens kamp. En siste poengsjanse før seriepausen får MS-gutta når Sparta kommer på besøk torsdag. Sarpingene har så langt vært nærmest uslåelige hjemme, men har en heller svak bortestatistikk. Vi krysser fingrene for at det snart er MS sin tur til å ha marginer på sin side igjen.