Frisk-MS 3-1 (2-0) (1-1) (0-0)

Måltørken fortsetter for MS, tomålstap i Askerhallen.

Oppdatert: (30.10.2005)

MS overrasket med å score mye mål i innledningen av denne sesongen, men den trenden er på retur. Mye av årsaken ligger nok i at forwardene i større grad må hjelpe til med defensive oppgaver. I kveld produserte gutta like mange skudd på mål som Frisk/Asker, men med skral uttelling. Etter tap 1-3 for Frisk står MS nå med kun to scoringer på de siste fire kampene. I kveldens kamp kom Frisk best i gang, og tok ledelsen med to kjappe scoringer i første periode. På stillingen 3-0 til Frisk kom kveldens eneste MS-scoring, signert Mathias Trygg. To minutter før full tid tok MS en timeout, men det førte ikke til annet enn tre MS-utvisninger og et straffeslag. Det siste misset Frisk på, slik at 3-1 ble stående på tavla ved kampslutt.

To kamper gjenstår før det blir pause i seriespillet. Tirsdag reiser gutta til Stavanger, torsdag kommer Sparta på besøk til Manglerudhallen.