Storhamar-MS 4-0 (0-0) (2-0) (2-0)

MS gikk målløse av banen i Hamar OL-amfi.

Oppdatert: (23.10.2005)

Etter noen kamper med Matti Järvinen i buret, fikk igjen Anders Ganer sjansen mellom stengene. Den tok han godt vare på. I første periode ble han pepret med 19 skudd, og reddet alle. Faktisk holdt han tett helt til nesten kvarteret ut i den andre perioden. To minutter før periodeslutt økte Storhamar i undertall. Det ble to baklengs til i siste periode, dermed 4-0 til hjemmelaget. Et relativt pent resultat i Hamarmålestokk, 4 baklengsmål på 62 skudd bør i hvert fall Anders Ganer være meget godt fornøyd med. Det som er mer betenkelig er at MS nå har vært målløse i de to siste kampene. Mot Stjernen ble det produsert 14 skudd på mål, denne gangen kun 9. Stokking på rekkene har gitt dårligere målproduksjon enn i starten av sesongen. I tillegg går stadig mer av energien til spillerne med til defensive oppgaver.

Torsdag kommer tabellnabo Lillehammer igjen på besøk til Manglerud. Til den kampen håper vi gutta finner igjen scoringsformen. Selvsagt kombinert med fortsatt godt målvaktsspill, og god disiplin i egen sone. Et lite Kinderegg-ønske er aldri å forakte.