MS-Lillehammer 3-6

(2-1, 0-4, 1-1)

Oppdatert: (27.8.2019)I de to første treningskampene våre slet vi lenge med å komme i gang, men i kveldens kamp virket vi langt mer påskrudd fra start. Vi har fortsatt noen forfall i troppen, men i dag var det gledelig å se Pontus Finstad tilbake fra landslagssamling med U20. Mathias Trygg spilte også sin første treningskamp for sesongen, og fikk selskap i rekka av sin 16 år gamle nevø Lucas Loob Trygg.  Joachim Lunde Hermansen sendte MS i føring 7.20 ut i første periode, etter godt forarbeid av Ludvig Steenberg. Tre minutter senere kom Steffen Ratejczak gjennom 2 mot 1 sammen med Joachim Engebråten Hermansen. Steffen valgte å avslutte selv, og doblet ledelsen for de grønne. Gjestene reduserte to og et halvt minutt før pause i et overtall, men dette var likevel en oppløftende periode for MS.

Midtperioden skulle bli en helt annen historie. Her ble vi presset tilbake på defensiven fra start, og slet til tider veldig med å få pucken ut av egen sone. Ole Morten Furseth spilte sin første kamp i MS-buret, og holdt oss lenge foran med mange gode redninger. Men kvarteret ut i perioden måtte han kapitulere da Lillehammer kom alene gjennom to ganger i løpet av få sekunder. Furseth fikk dessverre minimalt med hjelp i denne perioden, og på det fjerde baklengsmålet var han ute på en liten svømmetur. Gjestene scoret hele fire ganger på i overkant av tre minutter, og MS så ut til å ha kollapset fullstendig.

I tredje periode reiste laget seg heldigvis igjen, og fikk inn en redusering ved Joachim E Hermansen. Lillehammer fastsatte sluttresultatet til 3-6 etter en kontring som ellers ville endt med utvisning for MS eller straffeslag. Det er vanskelig å ta frem noen superlativer etter kollapsen i midtperioden, men gutta viste likevel mye lengre perioder med lovende takter i denne kampen enn de to første. Tre horrible minutter trakk ned inntrykket mye, men er en god påminnelse om hvor hardt feil vil straffes i Get-ligaen. Vi er inne i en tøff periode med kamper annenhver dag, og allerede på torsdag må vi forsøke oss på en revansje når Grüner kommer på besøk.
Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS