Holandostiftelsen

Vi er stolte av å inngå samarbeid med Holandostiftelsen.

Oppdatert: (04.9.2019)

Holandostiftelsen er en ideel stiftelse som arbeider for bevisstgjøring omkring psykisk helse i idretten. 

Holandostiftelsen skal være en støttespiller og et talerør for alle mennesker som på noen måte er involvert i idretten, og som trenger støtte i forbindelse med psykisk sykdom. Stiftelsen skal være en støttespiller for utøvere, støtteapparat, trenere, ledere og pårørende. Stiftelsen skal bidra til økt kunnskap blant idrettsledere og utøvere om psykisk sykdom og rusrelaterte lidelser, samt stimulere til forebygging av disse. 
Bry Deg-kampanjen arrangeres hvert år mellom 10. september og 10. oktober, som også markerer verdensdagen for selvmordsforebygging og verdensdagen for psykisk helse. Målsetningen til kampanjen er å inspirere mennesker til å stå opp og vise sitt engasjement for psykisk helse. 

Vi i Manglerud Star er stolte av å inngå samarbeid med Holandostiftelsen, som retter fokus på et viktig tema i idretten. Daglig leder i MS Elite, Cecilie Olsen, ser frem til å rette fokus mot en viktig kampanje.
- Idretten er en av de viktigste arenaene vi har for forebygging av mobbing, utenforskap og psykisk helse. Selv om idretten ofte blir forbundet med glede og tilhørighet er det viktig å huske på at ikke alle har det like bra og mange sliter med depressive tanker, angst og andre psykiske lidelser. Idretten skal være et sted hvor alle har det bra og alle føler seg sett, og vi er derfor veldig glade for å inngå et samarbeid med Holandostiftelsen for å rette fokus på dette. I forbindelse med første seriekamp 14. september vil vi sette stort fokus på Bry Deg-kampanjen og psykisk helse i idretten, og håper folk er med og støtter opp om dette.

Ønsker du å lese mer om Holandostiftelsen og hvordan du kan bidra kan du gjøre det på deres hjemmeside her.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS